Košarka

VIDEO: Bogdanović dobar u porazu Netsa, Hezonja nevidljiv u pobjedi Magica

Branimir Korać • petak, 21.10.2016.
VIDEO: Bogdanović dobar u porazu Netsa, Hezonja nevidljiv u pobjedi Magica
Foto: EPA

Predsezona za Netse i Magic, barem po pitanju pripremnih utakmica, je završena. Bojan Bogdanović završio ju je dobrim nastupom protiv Knicksa dok je Hezonja i dalje ispod očekivane razine...

Posljednji pripremni susreti Knicksa i Netsa potvrdili s ono što se zna. Knicksi polako podižu formu i bit će spremni za početak sezone, a Netsi su u ovom trenutku vjerojatno obrambeno najlošija momčad lige.

S takvim nastupom u obrani i silnim pogreškama u toj fazi igre, Netsi neće moći računati na nešto više.

Bojan Bogdanović bio je dobar, nastupio je 23 minute i ubacio 12 poena (1/2 za dva, 3/6 za tri) uz po dva skoka i dvije ukradene lopte dok su četiri izgubljene tamna strana statistike. Justin Hamilton za 25 minuta ubacio je 11 poena (3/3 za dva, 1/7 za tri) uz šest skokova.

Mario Hezonja ne može nikako biti zadovoljan svojim igrama u predsezoni. Još jedan skroman nastup, hrvatski reprezentativac u 18 minuta na parketu nije pokazao gotovo ništa.

Hezonji je još jednom nedostajalo agresivnosti i prije svega samopouzdanja te je imao najskromniji učinak od devetorice igrača koje je Frank Vogel koristio. Za 18 minuta promašio je jednu tricu i ubacio dva slobodna bacanja. Damjan Rudež nije nastupio.

Magic je svladao u produžetku Pelicanse sa 114:111 koje je predvodio Anthony Davis s 33 poena. Jedan od Hezonjinih konkurenata Evan Fournier susret je završio s 24 poena uz još jedan dobar nastup na ovim pripremama.

NBA:
Brooklyn Nets - New York Knicks 111:116 (Jeremy Lin 24p, 10as / Carmelo Anthony 21p)
Chicago Bulls - Atlanta Hawks 81:97 (Jimmy Butler 18p, 6as / Dwight Howard 16p, 15sk)
Orlando Magic - New Orleans Pelicans 114:111 produžetak (Evan Fournier 24p / Anthony Davis 33p, 13sk)
Charlotte Hornets - Miami Heat 96:88 (Kemba Walker 17p, 6as / Rodney McGruder 19p, 7as)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!