Košarka

Sjajni Kruno Simon predvodio Milano do gostujuće pobjede

Petar Jenjić • nedjelja, 23.10.2016.
Sjajni Kruno Simon predvodio Milano do gostujuće pobjede
Foto: FaH

Košarkaši Milana ostaju na stopostotnom učinku u talijanskom prvenstvu. Danas su nadigrali u gostima momčad Brescije rezultatom 80:97, a predvodio ih je odlični Kruno Simon.

Četvrto je kolo u talijanskom prvenstvu danas otvoreno utakmicom između domaćina Brescije i Armani Milana. Do pobjede su bez većih problema došli gosti te time ostali na stopostotnom učinku. Brescia je ostala na samo jednoj pobjedi te sada drži posljednju poziciju.

Milano nije imao prevelikih problema protiv momčadi koja je vrlo loše ušla u sezonu. Vodili su od samog početka, a tijekom susreta prednost uglavnom samo povećavali. Nakon što su imali 16 poena zaostatka na poluvremenu, Brescia je krajem treće dionice došla na samo pet poena minusa. Međutim, očita je bila razlika u kvaliteti. Do kraja su se iste četvrtine gosti vratili na dvocifrenu razliku te je do kraja uspijevali održavati.

Goste je do pobjede predvodio sjajni Kruno Simon. Hrvatski je košarkaš za 32 minute na parketu ubacio 26 poena (3/4 za dva, 6/12 za tricu, slobodna bacanja 2/2) te skupio sedam skokova i tri asistencije. Zoran Dragić je dodao 16 koševa (2/3 za dva, 4/6 za tricu) uz osam skokova.

Domaćine je sa 26 ubačaja predvodio Lee Moore sa 26 koševa (3/7 za dva, 4/8 za tricu, slobodna bacanja 8/10) uz osam skokova.

Lega A, četvrto kolo:
Brescia – Armani Milano 80:97

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!