Košarka

Rip Hamilton: „Pistonsi iz 2004. bi pobijedili današnje Warriorse“

Petar Jenjić • ponedjeljak, 24.10.2016.
Rip Hamilton: „Pistonsi iz 2004. bi pobijedili današnje Warriorse“
Foto: EPA

Članovi Detroit Pistonsa iz šampionske 2004. godine Rip Hamilton i Tayshaun Prince dotaknuli su se današnje momčadi Golden State Warriorsa te rekli kako bi ih ta momčad Pistonsa pobijedila...

Već je prošlo dosta vremena otkada je neki umirovljeni košarkaš podbadao današnje Golden State Warriorse pa su tu prazninu odlučili popuniti Richard Hamilton i Tayshaun Prince.

Obojica bivši članovi Detroit Pistonsa iz šampionske 2004. godine rekli su kako bi u eventualnom dvoboju između te dvije ekipe kao pobjednik izašao Detroit.

„To je neusporedivo.“, rekao je Richard Hamilton za CBS Sports i nastavio: „Mogli bi čuvati svaku poziciju. Svaki bi naš igrač, od playmakera do centra, mogao čuvati sve. Bili smo veliki i snažni.“

„Zavisilo bi i kakva bi pravila bila jer u vrijeme kada smo mi igrali mogli smo igrati vrlo čvrstu obranu. Kao što možete vidjeti iz naših dvoboja s Pacersima i ostalim momčadima tada, zabijali smo 70, 80 poena. Zato danas ako igrate ovakav run'n' gun i kada se prekršaji dosuđuju na svaki dodir, ubrzo bi došli u probleme sa osobnim pogreškama jer smo tada igrali vrlo agresivnu obranu“ , kazao je Prince.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!