Nogomet

„Nogomet je prije svega zabava, a tek onda biznis“

Niko Rukavina • četvrtak, 27.10.2016.
„Nogomet je prije svega zabava, a tek onda biznis“

Danas je u Zagrebu počeo Football Fest, veliki nogometni događaj koji je od Zagreba napravio nogometni centar Europe. Službeno otvaranje sajma počelo je u 10 sati u Kongresnom centru Zagrebačkog Velesajma.

Uvodni govor održali su Toni Biluš, izaslanik Ureda gradonačelnika Grada Zagreba i Alan Balen, idejni začetnik projekta, nakon čega je s predavanje na konferenciji održao Patrick Gasser, viši dužnosnik pri UEFA-i.

„Football Fest smo pokrenuli kako bismo povezali sve koji su na bilo koji način uključeni u nogomet. Ovo je veliki događaj za Hrvatsku i regiju jer nogomet je velika industrija u koju je uključeno puno više od 22 igrača koji igraju nogometnu utakmicu. Football Fest je idealna prilika da se nogometni klubovi, savezi i tvrtke koje su povezane s nogometom nađu na jednom mjestu, izmijene znanje, iskustva i ideje te, na kraju krajeva, i sklope poslove. Osim toga, pripremili smo veliki zabavni park koji neće ostaviti ravnodušnim nikoga, jer nogomet je prvenstveno zabava, a tek onda biznis“, rekao je u uvodnom govoru Alan Balen.

Sajam i zabavna zona također su otvoreni u 10 sati, a posjetitelji su imali priliku okušati se u mnoštvu zabavnog sadržaja kao što su Bubble Football, živi stolni nogomet, Virtual Reality playstation, nogometni pikado, nogometni biljar i još mnogo toga.

Cijena dnevne ulaznice za Football Fest je 20 kuna, a sav zabavni sadržaj može se isprobati besplatno. Na konferenciji Football Festa svoje predavanje u petak održat će Oscar Ugaz, bivši direktor digitalnih strategija Real Madrida, a zabavni sadržaj u zabavnoj zoni otvoren je za posjetitelje od 10 do 21 sat.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.10.2016. u 13:55
    je prije bio, danas baš i nije
    Obrisan korisnik
  • chepo27.10.2016. u 19:56
    Mala cijena za toliko znanja
    chepo
  • Duje7727.10.2016. u 19:52
    Pa dobro jbg, to je izjavio lik koji se zove Alen Balen.
    Duje77
  • Obrisan korisnik27.10.2016. u 19:24
    Nekad je tako bilo, danas sigurno ne...
    Obrisan korisnik