Nogomet

Ivajlo Petev: "Htio bih da igramo s malo više samopouzdanja"

Marjan Kreševac • utorak, 01.11.2016.
Ivajlo Petev: "Htio bih da igramo s malo više samopouzdanja"
Foto: FaH

Zagrebački Modri otputovali su u Sevillu gdje ih u srijedu navečer očekuje susret četvrtog kola Lige prvaka na Ramón Sánchez Pizjuánu. Iako do sada nisu briljirali ni igrom, a ni rezultatom, prije susreta nije nedostajalo optimizma.

Nakon što je Sevilla prije dva tjedna slavila na Maksimiru zahvaljujući pogotku Samira Nasrija, Modri i dalje čekaju svoje prve bodove u najelitnijem nogometnom natjecanju. Prije puta u Zračnoj luci Zagreb izjave su dali trener i igrači.

"Mi uvijek biramo taktiku razmišljajući kakva momčad igra protiv nas. Znamo svi kakva je Sevilla, naš se taktički plan sutra neće bitno razlikovati od onog s maksimirske utakmice protiv Seville. Ne možemo si dozvoliti protiv takvog suparnika igrati drugačije. Ali, htio bih da igramo ipak s malo više samopouzdanja", rekao je trener Dinama Ivajlo Petev.

I igrači su kao i trener svjesni kome odlaze na megdan i kakav je trenutni odnos snaga: "Znamo svi što je Sevilla i gdje idemo. Imaju kvalitetne i vrhunske igrače. Vrhunska su momčad i neće biti lako. Mi idemo dati sve od sebe, ništa nije nemoguće. Idemo probati izvući pozitivan rezultat. Imamo težak ritam utakmica svakih par dana, ali vjerujemo u sebe i nećemo se lako predati", rekao je Domagoj Pavičić.

Sa svojim suigračem složio se i Petar Stojanović: "Sevilla je odlična momčad, imaju kvalitetu, opasni su. Neće nam biti lako, ali nećemo se predati i moramo dati sve od sebe. Idemo probati napraviti dobar rezultat, sigurno neće biti lako jer Sevilla osim kvalitete koju ima igra pred svojim navijačima, ali nadamo se i vjerujemo da možemo odigrati dobru utakmicu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!