Nogomet

Aguero: "Pretvarali smo se da ne igramo protiv Barce"

Dario Dodić • srijeda, 02.11.2016.
Aguero: "Pretvarali smo se da ne igramo protiv Barce"
Foto: EPA

Nogometaši Manchester Cityja nisu skrivali oduševljenje nakon velike pobjede protiv Barcelone na Etihadu. Recept kako pobijediti Barcu dao je Kun Aguero...

Pamtit će dugo na Etihadu pobjedu Cityja nad Barcelonom 3:1, pogotovo nakon što su u prošlom kolu s teških 4:0 poraženi na Camp Nou. "Teška su momčad. Ako im date vremena i prostora da razmišljaju, pobijedit će vas. Uvijek morate poštivati Barcu, ali morali smo se pretvarati da ne igramo protiv Barcelone i truditi igrati kako znamo, to je bilo najvažnije", kazao je prezadovoljni Aguero nakon susreta s Barcelonom.

"Osjetili smo podršku s tribina, bilo je to važno za naše samopouzdanje. Bila je ovo lijepa utakmica, za pamćenje", zaključio je Aguero i na upit o navodima medija da Guardiola ne računa na njega odgovorio: "Nikada nisam ljut, poštujem svaku trenerovu odluku. Rekao je da je moje neigranje taktička odluka i ja to poštujem."

Mediji nisu štedjeli Kevina de Bruynea nakon poraza u Barceloni pa Belgijca svakako veseli činjenica da se lijepim golom ugradio u pobjedu na Etihadu: "Pokušali smo igrati isto kao na Nou Campu, ali tamo smo dosta griješili. Kada griješiš izgubiš 4:0. Na Etihadu smo puno manje griješili i pobijedili 3:1. Barca je jako dobra momčad, ali mislim da smo odigrali odlično i pokazali što znamo", rekao je De Bruyne.

"Mislim da nisu znali kako nas probiti u drugom poluvremenu, mogli smo zabiti još poneki gol. Ovo je u potpunosti zaslužena pobjeda. Moramo nastaviti igrati ovako i pokušati pobijediti Middlesbrough i na reprezentativnu pauzu otići s dobrom serijom", zaključio je Belgijac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!