Nogomet

VIDEO: Turci u gostima iznenadili Villarreal

Branimir Korać • četvrtak, 03.11.2016.
VIDEO: Turci u gostima iznenadili Villarreal
Foto: EPA

U skupini L neočekivani poraz upisao je Villarreal koji je na svom travnjaku poražen od Osmanlispora. Drugi susret u skupini nije dao pobjednika...

Villarreal - Osmanlispor 1:2

Neočekivani poraz upisali su igrači Villarreala koji su na svom travnjaku izgubili od Osmanlispora 2:1. Bila je to izravna borba za prvo mjesto, Španjolci su imali priliku upisati pobjedu i odvojiti se od pratnje, ali kiksali su i očekuju ih dva neizvjesna kola.

Gosti su najavili iznenađenje već u osmoj minuti kada je Pierre Webo nakon nekoliko vezanih pogrešaka domaćina ostao sam na drugoj vratnici i iz blizine lakoćom zabio.

Na početku drugog poluvremena Villarreal je ipak uspio doći do poravnanja i to krasnim pogotkom mladog Rodriga Hernandeza koji je uočio da je gostujući vratar izašao malo previše i onda ga lijepo prebacio.

Iako se činilo da bi Španjolci mogli do preokreta nakon tog pogotka, nisu uspjeli doći do novog pogotka što je Osmanlispor kaznio i iz kontranapada preko Raula Rusescua došao do sva tri boda.

Zürich - Steaua 0:0

Pogodaka nije bilo u Švicarskoj gdje je Zürich ugostio Steauu. Susret ova dva protivnika nije ponudio posebno dobar nogomet, nedostajalo je onih pravih prilika i podjela bodova najpravedniji je ishod.

U dresu gostiju Adnan Aganović ušao je u igru u 63. minuti dok je Antonio Jakoliš cijelu utakmicu proveo na klupi.

Nakon četiri kola svi mogu dalje, ali i ispasti. Osmanlispor je na vrhu sa sedam bodova, Villarreal i Zürich imaju po pet, a Steaua tri.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!