Tenis

Davis Cup: Škugor umjesto Ćorića

HINA • četvrtak, 24.11.2016.
Davis Cup: Škugor umjesto Ćorića
Foto: FaH

Sat vremena uoči ždrijeba odigravanja susreta u finalu Davis Cupa tenisača hrvatski izbornik Željko Krajan odlučio je promijeniti sastav te je umjesto Borne Ćorića među četvoricu igrača koje će smjeti koristiti ovoga vikenda ubacio Franka Škugora...

Škugor će imati status četvrtog igrača reprezentacije, iza Marina Čilića, Ive Karlovića i Ivana Dodiga.

Ćorić je prije mjesec i pol dana operirao koljeno i već tada jer bilo neizvjesno hoće li se uspjeti oporaviti na vrijeme za finale Davis Cupa. Ovoga je tjedna trenirao s ostatkom reprezentacije, ali je u posljednji trenutak ipak izostavljen iz sastava.

Za Argentinu su prijavljeni Juan Martin Del Potro, Federico Delbonis, Guido Pella i Leonardo Mayer.

Ždrijeb odigravanja susreta finala održat će se u maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski u podne.

U petak su na rasporedu prva dva pojedinačna dvoboja od 14 sati, u subotu će se od 15 sati igrati parova, a u nedjelju posljednja dva pojedinačna susreta s početkom u 14 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.11.2016. u 14:08
    Dobra odluka, s obzirom da bi se Bornina ozljeda mogla eventualno ponoviti, ako bi morao igrati na pet setova. Borna moze svoj borbeni mentalitet dobro koristiti, bodreci Marina, Ivu i ostale.
    Obrisan korisnik
  • interreg24.11.2016. u 13:55
    Pametna odluka: igrati na tri dobivena nokon takve ozlijede jednostavno ne bi bilo odgovorno. Jako je mlad i mora se prije svega misliti na njegovu karijeru. Respekt za Krajana jer Borni time cini uslugu. A Borna glavu gore jer za salataru (ako je ósvojimo) si dao veeeliki doprinos i tvoja je kao... [više na forumu]
    interreg