Tenis

Krajan: "I dalje smo favoriti, imamo dvije jake opcije za parove"

Jurica Godina • petak, 25.11.2016.
Krajan: "I dalje smo favoriti, imamo dvije jake opcije za parove"
Foto: Kristijan Komarica

Nema nezadovoljnih nakon prvoga dana, nema ni jasnih informacija oko igrača koji će sutra na teren u parovima. Izbornik Željko Krajan i dalje smatra da je Hrvatska favorit...

"Prilično sam zadovoljan. Ivo je odigrao dobro. Prvi meč je mogao otići i na drugu stranu, ali uspjeli smo pronaći najbolji Marinov tenis uoči petog seta. I dalje smo optimistični, prolazili smo kroz ovakve situacije, imamo dvije jake opcije za parove. Favoriti smo i dalje", kazao je Krajan.

Novinare je zanimalo i čija je ideja bila povući se u svlačionicu uoči početka petog seta. "To je bila Marinova ideja. Htio je nešto promijeniti. Trebao je savjete, a u dvorani je bilo puno buke pa nismo mogli jasno razgovarati. Stoga smo se povukli kako bi ponovo pronašli njegov najbolji tenis".

Barem djelomice zadovoljan bio je i Ivo Karlović. "U drugom setu sam odigrao bolje nego na početku, ali nakon toga je on odigravao sjajne udarce. Nisam jako umoran jer nismo imali jako dugačkih izmjena. Nisam odigrao najbolje što mogu, ali imao sam šansi. Imam sutra dan odmora, pokušat ću korigirati neke stvari i mislim da ću biti spreman za nedjelju. Osjećao sam se dobro, atmosfera je bila odlična. Omjer podrške navijača je 50-50. Nadam se da će se to poboljšati u našu korist", istaknuo je Karlović svoju želju za subotu i nedjelju.

Nakon hrvatskog dvojca na tiskovnoj konferenciji pojavili su se Argentinci. Juan Martin del Potro priznao je da je umoran nakon meča, i fizički i mentalno, ali ne odbacuje mogućnost da zaigra sva tri dana. "Umoran sam jer sam igrao težak meč, pogotovo je mentalno meč bio težak. Ali bit ću spreman za ostatak vikenda."

Oba izbornika istaknula su i kako još nisu ni blizu odluke koga će postaviti u subotu, jer najprije moraju porazgovarati s igračima i odlučiti tko je u najboljem stanju za parove.

Susret parova igra se u subotu od 15.00 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!