Tenis

Ćorić: "Ovaj poraz nema veze s koljenom, nisam igrao dobro"

Branimir Korać • ponedjeljak, 02.01.2017.
Ćorić: "Ovaj poraz nema veze s koljenom, nisam igrao dobro"
Foto: FaH

Borna Ćorić upisao je poraz već u prvom kolu turnira u Chennaiju gdje je prošle godine igrao u finalu. Ovaj put zaustavio ga je odmah na startu Korejac Hyeon Chung...

Nakon poraza od Hyeona Chunga na startu sezone u prvom kolu turnira u Chennaiju, Borna Ćorić nije tražio alibi. Iako mu je to bio prvi meč nakon duže pauze zbog operacije koljena, priznao je da to nije bio razlog poraza.

"Ovaj poraz nema veze s koljenom. Servis jednostavno nije funkcionirao i nisam igrao dobro. Previše važnih poena ispustio sam zbog servisa. Chung me nije iznenadio svojom igrom, znao sam da je dobar igrač", izjavio je Borna nakon meča.

Ćorić je imao priliku odvesti meč u treći set, servirao je kod 5:4 u drugom setu, ali odmah je izgubio servis i Chung je do kraja meča potpuno dominirao.

Korejac je imao jednostavnu taktiku: "Taktika je bila natjerati Bornu na što više dugačkih izmjena", potvrdio je Chung kojeg u drugom kolu očekuje Dudi Sela.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.01.2017. u 11:23
    a šta je Borna s forehandom, koliko si neprisiljenih grešaka jučer imao na tom udarcu, to nisi brojao ? veći problem ti je forehand od servisa. sam servis ne donosi ništa, pogledaj Nadala nitko me neće uvjeriti da je Nadal osvojio 14 GS na račun servisa, jer je tu najlimitiraniji. on je osvojio 14... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.01.2017. u 11:16
    Dobro je da poraz nema veze s koljenom. Svatko ima los dan a i Chung je dobar igrač; bice sansi za revans. Australian Open, idemoooo!
    Obrisan korisnik