Rukomet

Saudijci: "Hrvatska je kandidat za finale, dat ćemo sve od sebe"

Branimir Korać • četvrtak, 12.01.2017.
Saudijci: "Hrvatska je kandidat za finale, dat ćemo sve od sebe"
Foto: EPA

Hrvatska rukometna reprezentacija otvara nastup na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj susretom sa Saudijskom Arabijom koja respektira Hrvatsku i nada se dostojnom predstavljanju na ovom natjecanju...

Svjesni su Saudijci da je Hrvatska znatno kvalitetnija reprezentacija i da je favorit u ovom dvoboju. Nenad Kljajić odlično poznaje Hrvatsku i zna sve slabe točke naše reprezentacije, ali upitno je koliko će to pomoći njegovim igračima.

"Igramo protiv snažne reprezentacije i izbornik Kljajić čini sve da nas dobro pripremi za tu utakmicu. Bez obzira koliko je protivnik kvalitetan i jedan od glavnih kandidata za finale, učinit ćemo sve da dođemo do što boljeg rezultata u ovoj utakmici", istaknuo je Fahad Al-Farhan.

Hrvatsku je nahvalio i jedan od najiskusnijih Mohammed Al-Zaer od kojeg Saudijci očekuju veliki doprinos na ovom turniru.

"Europljani igraju najbolji rukomet na svijetu. Dvoboj protiv Hrvatske bit će iznimno težak jer nas očekuje fizički i tehnički vrlo jaka momčad čiji igrači igraju u najvećim europskim klubovima. Međutim dat ćemo sve od sebe da se prikažemo u što boljem svjetlu."

Mohammed Al-Manea vođa je delegacije Saudijaca u Francuskoj i nada se prolasku skupine, ali prije svega od momčadi traži dostojno predstavljanje svoje države.

"Znamo koliki potencijal ima sjajna hrvatska reprezentacija, ali moramo se svake sekunde boriti kako bi dostojno predstavljali našu državu."

Dvoboj je na rasporedu u petak od 20:45 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.01.2017. u 10:56
    Koja pila naopako.....'kandidati za finale':) To bi bili kada bismo na klupi imali stručnjaka i kada bi najbolji igrači bili pozvani.
    Obrisan korisnik