Zimski sportovi

EBEL Predsjedništvo: Medveščaku odobreno priključenje u EBEL kao punopravnom članu

Sportnet • petak, 03.03.2017.
EBEL Predsjedništvo: Medveščaku odobreno priključenje u EBEL kao punopravnom članu
Foto: Davor Sajko

Predsjedništvo Erste Bank Eishockey Lige potvrdilo je danas kako je Medveščak ispunio sve zatražene uvjete kako bi se iduće sezone mogao priključiti EBEL ligi kao punopravni član te je dalo rok da svoje sudjelovanje u EBEL prvenstvu u sezoni 2017./2018. potvrdi najkasnije do 15. ožujka ove godine.

„Medveščak je ispunio sve tražene financijske i sportske uvjete koje je Liga zadala te je Klubu omogućeno sudjelovanje i u EBEL prvenstvu od iduće sezone. Raduje nas ova odluka i želimo zahvaliti svim klubovima EBEL-a i Predsjedništvu Lige na ukazanom povjerenju. Medveščak će do sredine ožujka dostaviti svoj finalni odgovor o sudjelovanju u prvenstvu u sezoni 2017./2018.“, izjavio je Medveščakov direktor komunikacija i glasnogovornik Ranko Vučinić te dodao:

„Medveščak još uvijek nije definirao svoj budući status u ruskom prvenstvu niti eventualni nastavak suradnje s ruskim partnerima. U tijeku su razgovori na ovu temu, oni se vode neovisno od ove današnje pozitivne odluke EBEL predsjedništva te očekujemo kako će svi detalji po ovoj temi biti definirani u narednom periodu.“

Nakon što sa sigurnošću potvrdi u kojim će sve prvenstvima sudjelovati u sezoni 2017./2018., Medveščak će s radošću najaviti svoj sportski i poslovni plan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!