Košarka

Brett Brown o Šariću: “Suigrači ga poštuju jer vide njegov rad, predanost, strast i njegovu želju za pobjedama”

Nikola Raič • subota, 25.03.2017.
Brett Brown o Šariću: “Suigrači ga poštuju jer vide njegov rad, predanost, strast i njegovu želju za pobjedama”

Nova večer na NBA parketima, novi rekord Darija Šarića, novi double-double, nova potvrda da ga čeka titula rookieja godine. Njegovim je pristupom oduševljen i trener Brett Brown...

Sinoć je Darijo Šarić popravio svoj najbolji učinak karijere i povisio ga na 32 poena te još jednom potvrdio kako zaslužuje nagradu za novaka godine. Trener Brett Brown također je oduševljen igrama Darija Šarića te ističe kako ima sjajnu nesebičnu stranu koja uz njegovu kompetitivnost tvori brutalan paket.

Brown je istaknuo zašto je Darijo omiljen u svlačionici: “Igrači ga poštuju. Vide njegov rad, predanost, strast, njegovu želju za pobjedama. A s druge strane je jako skroman, ima tu stranu dobrog čovjeka, on je fantastičan tip. Svi se zabavljaju kada priča na svom engleskom. Kada pronađete nekog tko se natječe na tako visokoj razini, a uz to ima nesebičnu stranu. To je paklen paket.”

Trener 76ersa dodaje i kako Šarić posjeduje niz kvaliteta koje su važne za koheziju unutar momčadi: “Ispunjava sve uvjete koji su potrebni za formiranje momčadi. Stvarno je imao sjajnu godinu. Kao i ostatak naše startne petorke, svi napreduju. Stvarno smo na maksimumu i izvlačimo najviše iz našeg potencijala u ovom trenutku. Ali iduće godine imamo puno više za ponuditi.”

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!