Košarka

Šarić: “Nije vrijeme za plakanje”, Brown: “Sutra je novi dan”

Nikola Raič • ponedjeljak, 27.03.2017.
Šarić: “Nije vrijeme za plakanje”, Brown: “Sutra je novi dan”
Foto: EPA

Unatoč lošoj šuterskoj večeri Dario Šarić neće dugo zamarati glavu nastupom protiv Indiane…

Prije nekoliko mjeseci ovakav nastup bi zabrinuo Darija Šarića i sve nas koji ga pratimo u stopu, ali nakon niza sjajnih nastupa i potvrde kvalitete, Dario je svjestan kako je ovo bila samo loša večer. Sa Šarićem se slaže i trener njegove momčadi Brett Brown.

Nakon sinoćnjih 3/15 iz igre, Šarić zrelo prihvaća lošu večer i ne pravi dramu: “Nije ovo vrijeme za plakanje, moram prestati misliti o tome i usredotočiti se na iduću utakmicu. Pokušavam ne razmišljati previše o lošim nastupima. Pokušat ću zaboraviti većinu, zapamtit ću mali dio koji će me podsjećati da ne napravim opet tako nešto.”

S devet poena protiv Indiane, Šarić je po prvi puta nakon 22 utakmice u nizu ostao ispod brojke 10, ali je dodao 10 skokova u nastupu na gostovanju kod Pacersa. Podsjetimo, posljednji puta kada je Šarić upisao manje od 10 poena bilo je 6. veljače.

I Šarićev trener ističe kako je ovo samo loša večer i šalje poruku Šariću: “Njegova radna etika, energija i srčanost nikada ne dolaze u pitanje. Ovo je samo jedna od onih večeri. Sutra je novi dan, ovo je dio NBA. Stvari se mijenjaju brzo, pobjede prolaze, prolaze i porazi. Najvažnije je kako nastavljate nakon svega.”

Šarić u utorak protiv Brooklyna nastavlja svoj pohod prema nagradi novaka godine, a trenutno je na gotovo 20 poena, četiri asistencije i osam skokova po utakmici nakon All Star pauze, od kada igra 32 minute po utakmici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!