Tenis

Dobre vijesti iz HTS-a - nesporazumi između Ćorića i Krajana izglađeni

Sportnet • četvrtak, 18.05.2017.
Dobre vijesti iz HTS-a - nesporazumi između Ćorića i Krajana izglađeni
Foto: FaH

Nekoliko mjeseci nakon umalo osvojenog Davis Cupa, gdje nas je pratio peh ozljede koljena našeg za velike rezultate nezamjenjivog Borne Ćorića, i vrućih tonova zbog izostavljanja Ćorića iz tima koji se suprotstavio Argentini, Borna, izbornik Željko Krajan i predsjednik HTS-a Franjo Luković razgovarali su o proteklim događajima i budućoj suradnji u nastupima reprezentacije Hrvatske.

Izraženo je razumijevanje za Bornino nezadovoljstvo zbog izostavljanja iz ekipe u prošlogodišnjem finalu, ali i obostrana želja da u daljnjim nastupima naše reprezentacije Bona Ćorić da svoj doprinos, onako kako je to omogućilo dolazak do finala Davis Cupa u 2016. godini.

Očekujemo stoga da ćemo u rujanskom susretu s Kolumbijom osigurati ostanak u Svjetskoj skupini Davis Cupa te dodatno ojačani iskustvima iz 2016., uz malo sportske sreće, već iduće godine ponovno aspirirati na osvajanje trofeja u tom natjecanju, poručuju iz Saveza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.05.2017. u 23:03
    Da,sve je to u redu ali Borna je premlad i pre zelen jos da bi se onako bahatio,i uvjetovao svoje igranje pokazao je ne postovanje prema svima i prema izborniku,nadam se da je shvatio sta je napravio i ocito da je kada se odlucio vratiti,red se ipak mora znati kako za njega tako i za ostale,jer... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.05.2017. u 12:33
    Borna je izgarao za reprezentaciju Hrvatske i donio odlucujuce bodove za veliko finale u Zagrebu; nadajmo se da ce od sada Krajan znati i htjeti cijeniti Bornine zasluge :)
    Obrisan korisnik