Košarka

Steve Kerr: "Iznenađen sam što nas se smatra favoritima"

Petar Jenjić • utorak, 30.05.2017.
Steve Kerr: "Iznenađen sam što nas se smatra favoritima"
Foto: EPA

Do početka NBA finala između Golden Statea i Clevelanda ostalo je nekoliko dana, a dvoboj je najavio i trener Warriorsa Steve Kerr koji je neugodno iznenađen što su njegovoj momčadi mnogi novinari već upisali osvajanje naslova...

Trener Golden State Warriorsa Steve Kerr već od početka doigravanja nije s momčadi zbog komplikacija nakon operacije leđa kojoj se podvrgao prije dvije godine. Ipak, u ponedjeljak je odradio obveze prema novinarima i najavio finalni dvoboj s Cleveland Cavaliersima.

"Oni su prvaci, mi nismo. Vidio sam izjavu Kevina Lovea kada je rekao da je iznenađen razmišljanjima drugih. I ja sam isto iznenađen što nas se smatra velikim favoritima. O čemu svi pričaju? Nemojte me zezati", kazao je trener Warriorsa o predviđanjima koja su potpuno na strani njegove momčadi.

Love je ranije tijekom tjedna rekao da smatra smiješnima komentare kako Cavsi nisu favoriti: "Na kraju dana mi smo ti koji branimo titulu. Pokušavamo to ponoviti, što nije lako. Mislim da ćemo podcjenjivanje iskoristiti kao pogonsko gorivo za finale, koristit ćemo to za motivaciju. Ne osjećam kao da nismo favoriti."

Cleveland je u doigravanju upisao tek jedan poraz, dok Golden State čeka na svoj prvi: "Cleveland je sjajna momčad, prvaci su i mi tek moramo uzeti ono što smo ispustili prošle sezone."

Podsjetimo, prva finalna utakmica igra se u noći s četvrtka na petak u Oaklandu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!