Ostali sportovi

Nema uzvrata protiv Joshue: Vladimir Kličko objavio kraj boksačke karijere

Dario Dodić • četvrtak, 03.08.2017.
Nema uzvrata protiv Joshue: Vladimir Kličko objavio kraj boksačke karijere
Foto: EPA

Ukrajinski boksač i nekadašnji broj 1 u superteškoj kategoriji, Vladimir Kličko, iznenadio je boksački svijet objavivši kako će boksačke rukavice objesiti o klin...

Ova je objava mnoge iznenadila s obzirom da je Kličko još prije nekoliko mjeseci govorio kako ne planira okončati svoju dugu i iznimno uspješnu karijeru. Bilo je to u trenucima kad se pripremao za meč za titulu po IBF, WBA i IBO kategorijama protiv Anthonyja Joshue, ali do te borbe izgleda neće doći.

41-godišnjaka je u travnju Joshua nokautirao na Wembleyju, no svi su se nadali da će Ukrajinac pristati na uzvrat, koji se planirao za studeni u Las Vegasu.

"Prije 27 godina započeo sam svoje putovanje u sportu i bio je to najbolji izbor profesije. Zbog ovog izbora obišao sam svijet, naučio nove jezike, pokrenuo nove poslove, pomagao onima kojima je najpotrebnije", započeo je svoju objavu na Youtubeu Kličko i nastavio:

"U jednom trenutku u svojim životima trebamo ili samo želimo promijeniti karijeru i pripremiti se za sljedeće poglavlje života. Za svježe izazove. Očito, nisam iznimka u tome. Sad je moje vrijeme."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!