Nogomet

Dinamo najuvjerljiviji na startu Ramljakovog memorijala, Rijeka remizirala s Eintrachtom

Mihaela Bradovski • četvrtak, 10.08.2017.
Dinamo najuvjerljiviji na startu Ramljakovog memorijala, Rijeka remizirala s Eintrachtom
Foto: FaH

Odigrani su prvi susreti na ovogodišnjem izdanju Memorijalnog turnira Mladen Ramljak, a prvog dana najuvjerljiviji bio je domaćin Dinamo koji je lakoćom svladao Ferencvaros...

U četvrtak je započelo novo izdanje Memorijalnog turnira Mladen Ramljak na kojem nastupaju i dvije hrvatske momčadi. Dinamo je krenuo glatkom 3:0 pobjedom protiv Ferencvarosa, a Rijeka je odigrala bez pogodaka protiv Eintrachta iz Frankfurta.

Dinamo je imao vrlo lagan zadatak protiv Mađara koje je nadigrao i lakoćom slavio. Gosti su cijelim tijekom susreta bili u podređenoj poziciji, a igrači Tomislava Rukavine pokazali su da žele pravi rezultat na ovom turniru.

Modri su mrežu Mađara načeli u 40. minuti pogotkom Briškog nakon kornera koji je izveo Knežević da bi na početku drugog dijela Marin srušen u 16 metara, dosuđen je kazneni udarac koji Knežević pretvara u pogodak. Konačnih 3:0 postavio je u 64. minuti Ćuže.

Rijeka nije uspjela slaviti protiv Eintrachta, krenula je u turnir remijem bez pogodaka.

U Dinamovoj skupini u drugom susretu Real Madrid svladao je bečku Austriju s 2:0, a u riječkoj skupini Ulsan Hyundai istim rezultatom bio je bolji od Feyenoorda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!