Rukomet

Rukometaši PPD Zagreba upisali poraz na startu turnira u Strasbourgu

Mihaela Bradovski • četvrtak, 24.08.2017.
Rukometaši PPD Zagreba upisali poraz na startu turnira u Strasbourgu
Foto: FaH

U generalnoj probi uoči početka nove sezone, rukometaši PPD Zagreba nastupaju na velikom turniru u Strasbourgu, a prvi protivnik bio im je Chambery koji je odnio pobjedu 25:24...

23. izdanje velikog međunarodnog turnira Eurotournoi u Strasbourgu donosi i nastup hrvatskog prvaka PPD Zagreba koji je prvog dana turnira igrao protiv Chamberyja.

Francuzi su na kraju bili uspješniji s 25:24 i tako krenuli na željeni način dok će PPD Zagreb prvu pobjedu tražiti u petak kada igra protiv norveškog prvaka Elveruma od 20:30.

Loša vijest iz ovog dvoboja za Kasima Kamenicu svakako je ozljeda Davida Miklavčiča koji je igrao samo tri minute prije nezgodnog pada na pucačko rame nakon čega je morao napustiti igru.

U redovima PPD Zagreba u ovom dvoboju istaknuli su se Urh Kastelic koji je u drugom poluvremenu skupio deset obrana te s po četiri gola Dobrivoje Marković i Damir Bičanić, dojučerašnji igrač Chamberyja.

Kod pobjednika Yann Genty skupio je devet obrana, Pierre Paturel postigao je pet pogodaka, a Sandro Obranović dodao je tri.

Eurotournoi:
Chambery - PPD Zagreb 25:24

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!