Zimski sportovi

Drew MacIntyre vraća se u Medveščak nakon ozljede Krošelja

Sportnet • četvrtak, 21.09.2017.
Drew MacIntyre vraća se u Medveščak nakon ozljede Krošelja
Foto: Davor Sajko

Gašper Krošelj, prvi vratar Medveščaka ozlijedio se tijekom posljednje gostujuće utakmice u Innsbrucku. Kako Krošeljeva ozljeda zahtjeva određeno, duže vrijeme oporavka Medvjedima će kao vratar uz Rosandića i Nikolića pridružiti Drew MacIntyre, domaćim navijačima već poznato ime iz Medveščakove KHL etape...

MacIntyre se Medveščaku pridružio u četvrtoj KHL sezoni (2016/17). Uz KHL ima iskustvo igranja u AHL-u i NHL-u gdje je tri puta sudjelovao i na All Stars utakmici. Dok je igrao za Medveščakovu KHL momčad MacIntyre je po izboru lige proglašen najboljim vratarom 13. tjedna KHL prvenstva u sezoni 2016./17.. S Medveščakom je bio ugovorno vezan na točno određeni vremenski period nakon kojeg se klub i igrač nisu dogovorili o nastavku suradnje te MacIntyre u siječnju odlazi u Adler Mannheim. U Medveščaku je MacIntyre odigrao 21 utakmicu uz postotak obrana 92.5 dok u 4 utakmice nije upisao niti jedan primljeni gol.

MacIntyre u Medveščak dolazi na određeno, kao zamjena za prvog vratara Krošelja i prema sadašnjem planu u Medveščaku će se zadržati do kraja listopada do kada ima ugovor s Klubom. Novi vratar će se momčadi pridružiti u iduća 24 sata no za sada još nije poznato hoće li službeni dres Medveščaka odjenuti već na utakmici s Graz99ersima u petak u Domu sportova (19:15h).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!