Ostali sportovi

Aktualni prvak Nada kao veliki favorit dolazi u Zagreb

Sportnet • četvrtak, 21.09.2017.
Aktualni prvak Nada kao veliki favorit dolazi u Zagreb

Iza nas je dugo očekivano prvo kolo Prvenstva Hrvatske, a ove subote, u drugom kolu, pred nama su susreti Zagreba i Nade te Sinja i Ljubljane.

Nakon teškog prvog kola i poraza od jake Mladosti, Zagreb od 15 sati na Rudešu očekuje još jednu zahtjevnu utakmicu; u goste dolazi aktualni prvak Nada. Zagreb kao posljednjeplasirana momčad prošle sezone sa osvojenih tek pet bodova u cijelom natjecanju, za Splićane ne bi trebao biti nikakav problem, no isto tako, domaćini koji čekaju izlazak iz duže krize, u ovom susretu nemaju što za izgubiti te će dati sve od sebe da pokažu koliko su napredovali posljednjih mjeseci.

U susretu proširenog prvenstva Sinj će ugostiti slovenskog prvaka Ljubljanu; Sinjanima je ovo prva utakmica jesenskog dijela sezone, a prošle godine njihovi igrači bili su odlični u sklopu momčadi Dalmacije u Regionalnom prvenstvu, tako da s nestrpljenjem isčekujemo vidjeti što će pokazati ove jeseni. Ljubljana je s druge strane i dalje favorit, a nakon poraza u derbiju s Nadom u prvom kolu prvenstva, Slovenci žele povratak pobjedama. Utakmica je na rasporedu u 16 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!