Ostali sportovi

Ragbi: Zagreb gostuje u Ljubljani, na Savi dvoboj Mladosti i Sinja

Sportnet • četvrtak, 28.09.2017.
Ragbi: Zagreb gostuje u Ljubljani, na Savi dvoboj Mladosti i Sinja

Treće kolo Prvenstva Hrvatske ove će subote otvoriti Ljubljana i Zagreb, gdje će gledatelji od 14 sati u Ljubljani gledati susret slovenskog prvaka i najslabije momčadi naše prve lige.

Iako je na papiru Ljubljana možda uvjerljivi favorit, stvarni omjer snaga ne možemo predvidjeti sa sigurnošću; Slovenci su izgubili posljednje dvije utakmice te je pitanje hoće li se sada vratiti na pobjedničku putanju ili će sve bolji Zagreb svoje prve bodove osvojiti upravo protiv poljuljanog domaćina. Zagreb pak raste iz utakmice u utakmicu, a posebno su motivirani nakon otpora pruženog protiv Nade prošlog vikenda.

Utakmica kola svakako je dvoboj Mladosti i Sinja; aktualni doprvak i ove je sezone u lovu na titulu, dok su gosti iz Sinja u svojoj prvoj ovosezonskoj utakmici na domaćem terenu pobijedili jaku Ljubljanu te im je cilj nastaviti u pobjedničkom tonu. Na igralištu na Savi u nedjelju će se tako susresti druga i treća najbolja momčad Hrvatske; Mladostaše svi već dobro znaju, a Sinj je s druge strane poznatiji kao jedna polovica ekipe Dalmacije, koja je prošle sezone do same završnice bila u borbi za titulu RRC-a. Sinjani su svoju prvu utakmicu odradili na visokoj razini, a pojačani mladim hrvatski reprezentativcem Kovačićem, koji je na posudbi iz Makarske, uz nekolicinu juniora uspješno uklopljenih u momčad, cijeli su susret dominirali nad jakom ekipom slovenskog prvaka. Ove nedjelje ponovno očekujemo čvrstu i neizvjesnu utakmicu; susret je na rasporedu od 13 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!