Zimski sportovi

Medveščak u Ledenoj nadigrao KAC i upisao visoku pobjedu

Branimir Korać • petak, 06.10.2017.
Medveščak u Ledenoj nadigrao KAC i upisao visoku pobjedu
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka upisali su uvjerljivu pobjedu na svom ledu protiv KAC-a iz Klagenfurta, slavili su s glatkih 5:1 iako su na polovici utakmice zaostajali 1:0...

Vrlo dobru utakmicu odigrali su hokejaši Medveščaka koji su nadigrali KAC i što je najvažnije bio je puno konkretniji. Gosti su prijetili, čak imali i udarac više prema Drewu McIntyreu, međutim Medveščak je bio efikasan i pet puta slao je pak iza leđa Davida Madlenera.

Mučenje je trajalo više od pola sata prije nego je Medveščak probio led i došao do pogotka. Nakon toga sve je bilo lakše, jednostavno se otvorilo i domaćin je otišao do pobjede.

Austrijanci su u desetoj minuti došli do prednosti pogotkom Jonathana Rheaulta i sve do 34. minute gosti su održavali to minimalno vodstvo.

Napokon je pogodak pao u drugoj polovici druge trećine kada je zabio povratnik Samson Mahbod, a već minutu i pol kasnije Mike Aviani već je povisio na 2:1.

S tim rezultatom ušlo se u posljednju trećinu gdje je Medveščak uspješno dovršio posao i s tri nova pogotka visoko slavio.

Tomaš Netik, Marko Poyhonen i Sašo Rajsar napunili su mrežu gostiju za konačnih 5:1, puno boljih nego što je izgledalo da će biti nakon prvih pola sata igre.

U sljedećem susretu Medveščak za dva dana dočekuje na svom ledu Linz s početkom od 17:45. Trećeplasirani Linz danas je visoko poražen u Innsbrucku s 4:0.

Medveščak nakon ovog kola drži osmu poziciju s 11 bodova, bod manje od Salzburga i KAC-a.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!