Tenis

Borna Ćorić nastavlja s mizernom formom, Dudi Sela pomeo ga za samo sat vremena

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.10.2017.
Borna Ćorić nastavlja s mizernom formom, Dudi Sela pomeo ga za samo sat vremena
Foto: FaH

Još jedan nastup i još jedan poraz za Bornu Ćorića. U prvom kolu turnira u Moskvi lakoćom ga je svladao Izraelac Dudi Sela s glatkih 6:3, 6:2...

Od onog odličnog nastupa i velike pobjede protiv Alexandera Zvereva na US Openu, Borna Ćorić nije odigrao niti jedan meč na barem približnoj razini.

Serija poraza i to u mečevima uglavnom protiv igrača koje bi morao svladati, zasigurno je dovela i do velikog pada samopouzdanja te hrvatski tenisač danas ne izgleda dobro i miljama je od prave forme. Pokazao je to i meč protiv Dudija Sele koji ga je svladao baš lakoćom sa 6:3, 6:2.

Sela je za pobjedu trebao samo 63 minute, četiri puta oduzeo je servis Ćoriću i cijelim tijekom meča bio je igrač koji je kontrolirao dvoboj i zasluženo slavio.

Borna je uzeo prvi gem u meču i poveo s 2:0, no poslije toga je nestao s terena, do kraja meča osvojio samo tri gema i nijednom se nije približio novom breaku.

Sela je uzeo prvi set sa 6:4, u drugom je brzo poveo s 5:1 i mirno dovršio posao. Ćorić tako bilježi još jedan razočaravajući nastup, a Sela hvata drugo kolo.

Tamo će igrati protiv boljeg iz meča između Evgenija Donskoja i Rogerija Dutre da Silve.

ATP Moskva, prvo kolo:
Dudi Sela (Izrael) - Borna Ćorić (Hrvatska) 6:3, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg17.10.2017. u 16:55
    Nisu svi... Kad Marin jednom zavsi karijeru necemo dugo imati nikoga ko je u stanju dobiti 3-4 meca zaredom vise od jednom godisnje.
    interreg
  • Obrisan korisnik17.10.2017. u 07:16
    Bitno da su ga svi pumpali u nebesa,zauvijek će ostati prosječan igrač.
    Obrisan korisnik