Zimski sportovi

Medveščak pregažen u Linzu, domaćin za 40 minuta zabio osam golova

Branimir Korać • petak, 03.11.2017.
Medveščak pregažen u Linzu, domaćin za 40 minuta zabio osam golova
Foto: FaH

Vrlo loše izdanje Medveščaka u Linzu gdje je domaćin glatko slavio s 8:1. Čak šest golova Medvjedi su primili s poravnatim snagama na ledu...

Nakon nekoliko odličnih nastupa i skoka na ljestvici, Medveščak je imao pravi ispit na gostovanju kod drugoplasiranog Linza. Na kraju ga nije položio i doživio je katastrofalan poraz.

Linz je slavio s čak 8:1 i tako i drugi put ove sezone svladao Medvjede. U prvom dvoboju u Ledenoj gosti su slavili u produžetku s 5:4, a ovdje su Austrijanci bili puno uvjerljiviji.

Medveščak je tako prekinuo pozitivnu seriju od tri uzastopne pobjede u kojima je primio ukupno samo dva pogotka, zato je ovdje čak osam puta pak završio u Medveščakovoj mreži.

Već nakon prvih 15 minuta sve je bilo jasno. Linz je već tada vodio s čak 4:0 golovima Lockea, Leblera, DaSilve i Brode.

Niti u nastavku susreta nije bilo ništa bolje za goste iz Zagreba, Broda je u drugoj dionici dodao još dva gola, Ober još jedan, a Lebler u prvoj minuti zadnje ukupno osmi pogodak za Linz.

Domaćin je tako stigao do ogromnih 8:0, a Medveščak je u završnici susreta s igračem više preko Avianija samo smanjio na konačnih 8:1.

Priliku za popravljanje dojma Medveščak će imati već u nedjelju kada u Zagrebu dočekuje pretposljednji Bolzano koji je u prošlom kolu svladao upravo Linz s 4:2.

EBEL:
Linz - Medveščak 8:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!