Zimski sportovi

Medveščak izdržao pritisak Linza i stigao do vrijedne pobjede

Branimir Korać • nedjelja, 26.11.2017.
Medveščak izdržao pritisak Linza i stigao do vrijedne pobjede
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka upisali su novu pobjedu u EBEL-u i tako napredovali na četvrtu poziciju. Medvjedi su u Ledenoj u vrlo zanimljivom dvoboju svladali Linz s 4:3...

Medveščak je upisao treću uzastopnu pobjedu u EBEL-u i nakon što je Vienna nadigrala Salzburg, Medveščak je skočio na četvrtu poziciju na ljestvici.

U Ledenoj je pao vrlo dobri Linz s 4:3 čime su se Medvjedi svom današnjem protivniku približili na samo dva boda zaostatka, ali imaju i dvije utakmice manje od Linza.

U ovom susretu Medveščak nije imao nimalo lagan posao, borio se žestoko za pobjedu do samog kraja, Linz je opasno pritisnuo u završnici susreta, ali Kevin Poulin spriječio je potpuni povratak gostiju.

Linz je bolje ušao u utakmicu i Rick Schofield doveo ga je u vodstvo u devetoj minuti, međutim u završnici prve trećine Medvjedi su se vratili zahvaljujući pogotku Tomaša Netika.

Ravnopravna borba vodila se u drugoj dionici, a tu je Medveščak stigao do prednosti pogotkom Tylera Morleyja da bi u zadnjoj trećini domaćin izvrsno krenuo, stekao visoku prednost i činilo se riješio utakmicu.

Prvo je Morley zabio treći, a onda sredinom trećine Netik četvrti pogodak, ali Linz se nije predao. U zadnjih šest minuta s dva gola Briana Leblera smanjio je na konačnih 4:3.

Poulin je na kraju skupio čak 40 obrana i odrađivao je fantastičan posao na vratima.

Već sutra Medvjedi imaju novi zadatak, u Ledenu dolazi Dornbirn, a susret počinje u 19:15.

EBEL:
Medveščak - Linz 4:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!