Zimski sportovi

Drugi poraz u nizu, Medvjedi pali u Innsbrucku

Marjan Kreševac • petak, 01.12.2017.
Drugi poraz u nizu, Medvjedi pali u Innsbrucku
Foto: FaH

Nakon domaćeg poraza od Dornbirnera Medvjedi su večeras gostovali u Innsbrucku i u čvrstoj utakmici s obje strane na kraju balade doživjeli poraz 3:1...

Prekinuli su Medvjedi u prošlom kolu porazom od Dornbirnera niz od sedam susreta bez poraza kod kuće i nadali su se da mogu nastaviti onaj u gostima koji istina nije dugotrajan, ali je lijepo započeo slavljem 4:0 na gostovanju kod Albe Volan. Na žalost ništa od toga, Medvjedi su u tvrdoj i čvrstoj utakmici poraženi 3:1.

U prvoj trećini susreta igralo se bez previše prilika s obje strane. Igrala se čvrsta obrana, a kao posljedicu takve igre vidjeli smo tek šest udaraca u okvir gola sa svake strane koje su oba vratara riješila bez većih problema i na prvi odmor otišlo se nedirnutih mreža.

Drugi period susreta pripao je u potpunosti domaćim hokejašima koji su od prve sekunde opasno pritisnuli i pogodak se osjećao u zraku. Dugo su Medvjedi odolijevali, ali u 34. minuti Ouellet-Blain je solo akcijom konačno pronašao rješenje za problem zvan Kevin Poulin i doveo svoju momčad u vodstvo.

Nakon pogotka uvukla se nervoza u zagrebačke redove koja je rezultirala isključenjem Boivina i novim pogotkom u mreži Medvjeda. Autor gola za 2:0 bio je Wahl. Kao da gosti nisu naučili lekciju, ubrzo je Kudelka zaradio novo isključenje, ali na kraju se to pokazalo i više nego pozitivno za Medvjede. S igračem manje na 2:1 smanjio je Koskiranta.

Posljednja dionica susreta preslika je prve trećine, teška, rovovska bitka sa samo tri udarca u okvir gola i nažalost po goste još jednim pogotkom u njihovoj mreži u posljednjim sekundama susreta, strijelac je bio Spurgeon. Priliku za bolji rezultat Medvjedi će imati već sutra kada gostuju kod Dornbirnera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!