Zimski sportovi

Moćni Capitalsi prejaki za Medveščak, Medvjedi nastavili crni niz

Dario Dodić • petak, 08.12.2017.
Moćni Capitalsi prejaki za Medveščak, Medvjedi nastavili crni niz
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka doživjeli su četvrti uzastopni poraz u EBEL-u, na gostovanju kod prvoplasiranih Vienna Capitalsa Medvjedi su ostali bez bodova i golova, Capitalsi su nastavili svoj pozitivan niz...

Beč nije bio pravo mjesto za zaustavljanje negativnog niza hokejaša Medveščaka. Zagrebačka je momčad u EBEL-u uoči današnjeg gostovanja kod Vienna Capitalsa prikupila tri uzastopna poraza s tek jednim postignutim golom, protiv prvoplasirane Vienne koja je bila na četiri uzastopne pobjede teško je bilo očekivati nešto više.

Tako je i bilo, Medvjedi su kod Vienne pred više od četiri tisuće gledatelja poraženi s 2:0 čime su neugodan niz podignuli na četiri poraza uz gol razliku 1:11.

Mora se priznati kako je obrana pojačana novopridošlim Amerikancem Noonanom korektno odradila posao protiv vodeće momčadi EBEL-a, ali to nije bilo ni izbliza dovoljno, izostao je ozbiljniji ofenzivni učinak Medvjeda.

Ključnom se pokazala druga trećina u kojoj su Bečani postigli oba pogotka. Zagrebačkoj je momčadi presudio Raffael Rotter, prvo je zabio nakon pet i pol minuta igre u drugoj dionici igre, da bi šest minuta prije kraja trećine brzo iskoristio igrača više domaćina i zabio za konačnih 2:0.

Medvjedi će kod kuće protiv slabašnog Fehervara tražiti prekid neugodnog niza, dok će Capitalsi u lov na novu pobjedu na svom ledu protiv Dornbirna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!