Nogomet

Dinamo II u drugom kolu Premier League International Cupa protiv Evertona

Sportnet • petak, 15.12.2017.
Dinamo II u drugom kolu Premier League International Cupa protiv Evertona
Foto: FaH

Nakon pobjede protiv Wolfsburga II 3:2, drugu momčad Dinama očekuju još preostala dva susreta turnira u Engleskoj. Danas od 20:00 sati igrat će protiv Evertona, dok će se u utorak susresti s trenutno vodećim Derby Countyjem...

PIŠE: Jan Šneler

Dinamo je u odličnoj poziciji jer bi današnjom pobjedom preuzeo vodeće mjesto u skupini te bi mu u posljednjem kolu bio dovoljan i bod. Napomenimo kako prvoplasirane ekipe i dvije najbolje drugoplasirane ekipe prolaze u četvrtfinale.

Nakon odlične polusezone u Drugoj HNL i osvajanja jesenskog dijela sezone, trener Modrih, Igor Jovićević ne krije zadovoljstvo stanjem u momčadi.

"Sigurno je ovo veliki izazov i dodatna motivacija za nas. Odmorili smo se i napunili baterije nakon završetka prvenstvene polusezone. Sraz s dvije velike momčadi pokazat će nam i individualno i kolektivno gdje smo i što smo. Idemo na pobjedu, da dočekamo proljeće u Europi i to nam je jedini cilj", rekao je za službenu stranicu Dinama.

Zbog zdravstvenih problema, Jovićević neće biti u mogućnosti voditi Dinamo II pa će taj posao preuzeti njegov pomoćnik, Fabijan Komljenović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!