Košarka

Anadolu Efes uručio otkaz Velimiru Perasoviću nakon devetog euroligaškog poraza

Branimir Korać • subota, 16.12.2017.
Anadolu Efes uručio otkaz Velimiru Perasoviću nakon devetog euroligaškog poraza
Foto: EPA

Hrvatski stručnjak Velimir Perasović nije više trener Anadolu Efesa. Turski klub jutros je potvrdio kako je raskinuo suradnju s dosadašnjim prvim trenerom...

Novi poraz u Euroligi presudio je Velimiru Perasoviću i Anadolu Efes odlučio je raskinuti suradnju s bivšim hrvatskim izbornikom.

Sinoć je u Istanbulu uspješnija bila Baskonia koja je slavila s 82:81 čime je Efes pao na omjer 3-9 i na diobi je posljednjeg mjesta nakon 12 odigranih kola.

Efes je ove sezone imao nekoliko nesretnih tijesnih poraza, upisao je i tri poraza u prvih deset kola u turskom prvenstvu te su u klubu odlučili kako je smjena trenera najbolji potez.

Zanimljivo ona je došla nakon poraza od Baskonije, jedine momčadi uz Efes koja je promijenila trenera. Nju je u sezonu poveo Pablo Prigioni, ali već u trećem kolu dobio je otkaz i naslijedio ga je Pedro Martinez.

Perasovića će zamijeniti privremeno Agusti Julbe koji će sjediti na klupi u nedjeljnom dvoboju protiv Istanbula, a tijekom sljedećeg tjedna trebalo bi biti poznato ime novog trenera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10816.12.2017. u 17:51
    bez veze, nemaju oni sta traziti u EL, the truth! Sta sad? Koga bi doveli? Sa kakvim ciljevima, da ih vuce u Top 8? Pa jedan Brose je svemirski brod za njih, a oni su 10. Bez veze, ponavljam se (jer volim Perasa)
    narada108