Zimski sportovi

Novo razočaranje za Medvjede, fenjeraš odnio tri boda iz Ledene

Branimir Korać • nedjelja, 17.12.2017.
Novo razočaranje za Medvjede, fenjeraš odnio tri boda iz Ledene
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka doživjeli su novo razočaranje i nastavili očajan niz u koji su ušli. Upisali su sedmi uzastopni poraz i nastavili kliziti na ljestvici, a ovaj put uspješniji je bio posljednjeplasirani Bozen koji je u Zagrebu slavio 2:1...

Ušao je Medveščak u krizu i što je najgore ne vidi se kraj tom negativnom nizu. Nakon poraza u raspucavanju u Linzu, činilo se da stvari kreću boljim smjerom za Medveščak, posebno jer je sljedeća domaća utakmica donosila Bozen, posljednjeplasiranu momčad lige. Međutim to se nije dogodilo, Bozen je odnio puni plijen iz Zagreba pobjedom 2:1.

U nervoznoj i tvrdoj utakmici gosti su poveli već u sedmoj minuti golom Angela Micellija i sve do sredine posljednje dionice Medvjedi su pokušavali uhvatiti priključak i doći do poravnanja.

U 54. minuti napokon su uspjeli i golom Tylera Morleya poravnali su na 1:1 te se vratili u susret. No vrlo kratko trajalo je zadovoljstvo domaćina, dvije i pol minute kasnije Michael Angelidis iskoristio je igrača više nakon isključenja Michaela Boivina i vratio je prednost na stranu gostiju.

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao i Medveščak je upisao sedmi uzastopni poraz te pao na osmu poziciju na ljestvici s 38 bodova. Dva boda zaostaje za šestim mjestom i gornjim domom, ali i ima samo četiri boda više od pretposljednjeg Fehervara koji je poput posljednjeplasiranog Bozena nedavno slavio u Zagrebu.

Sljedeće kolo Medveščaku donosi teško gostovanje kod Salzburga koji je upravo u suprotnoj formi i u velikoj seriji pobjeda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!