Tenis

Borna Ćorić potvrdio suradnju s Ivanom Ljubičićem

Sportnet • utorak, 19.12.2017.
Borna Ćorić potvrdio suradnju s Ivanom Ljubičićem
Foto: EPA

Ono o čemu se spekuliralo u posljednje vrijeme, dobilo je svoju potvrdu danas. Borna Ćorić novi je klijent Ljubičićeve S.A.M. Agencije i s novim timom kreće u 2018. godinu...

PIŠE: Jan Šneler

Nakon što je ostvario odličan plasman na NextGen Finalu, za igrače mlađe od 21 godine, gdje je došao do polufinala, hrvatski tenisač Borna Ćorić već se neko vrijeme povezivao s timom Ivana Ljubičića. Trenutno na 48. mjestu ATP ljestvice, Ćorić se nada da će mu upravo suradnja s proslavljenim tenisačem pomoći da se domogne najboljeg renkinga u karijeri. Podsjetimo u srpnju 2017. godine, Ćorić je bio 33. igrač na Svijetu.

"Trenutno sam u Teniskom centru Piatti u Bordigheri, Italiji gdje treniram s Riccardom Piattijem i njegovim timom. Riccardo, Dalibor Širola i Claudio Zimaglia su tim koji ima potrebno znanje i iskustvo da zajedno s Kristijanom Schneiderom, napravi idealno rješenje za mene. Odlučio sam napraviti i sljedeće promjene: Ivan Ljubičić i njegova agencija S.A.M., koja radi s Tomašom Berdychom i s nekim od najboljih mladih igrača, moji su novi partneri koji će mi pomoći u budućem razvoju", napisao je Ćorić na svojoj Facebook stranici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!