Zimski sportovi

Krizi nema kraja: Medvjedi u Salzburgu nastavili negativnu seriju

Branimir Korać • utorak, 19.12.2017.
Krizi nema kraja: Medvjedi u Salzburgu nastavili negativnu seriju
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka upisali su novi poraz u EBEL-u, ovaj put u Salzburgu gdje su izgubili s 5:2. Ovo je osmi poraz u nizu za Medveščak i drugi u Salzburgu ove sezone...

Medveščak je ušao u veliku krizu iz koje se nikako ne može iskopati. Nakon sedam uzastopnih poraza čekalo ga je teško gostovanje kod Salzburga gdje je stigao i osmi poraz i to s glatkih 5:2.

Ništa Medveščaku ne polazi za rukom, upisao je poraze na domaćem ledu od momčadi s dna ljestvice koje su bile idealni protivnici za prekid niza i onda je jako teško očekivati nešto više protiv momčadi kao što je Salzburg.

Još jednom se Medveščak rano našao u rezultatskom zaostatku, nakon 12 minuta Salrburg je već imao 2:0 golovima Branta Harrisa i Juliena Brouilleta.

U završnici prve trećine gosti su ipak došli do smanjenja zaostatka i nade za nastavak dvoboja, a strijelac je bio Ivan Janković kojem je ovo prvi pogodak ove sezone.

Odmah nakon postignutog gola Medveščak je ostao s igračem manje nakon isključenja Garretta Noonana i Salzburg je to iskoristio. U 21. minuti Peter Müller povisio je na 3:1.

U zadnjoj dionici domaćin je također brzo došao do gola i preko Marija Hubera povisio na 4:1, sredinom trećine smanjio je Marko Poyhonen da bi u završnici točku na i stavio John Hughes.

Priliku za prekid ove očajne serije Medveščak će tražiti 21. prosinca kada u Zagrebu dočekuje Dornbirn.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!