Zimski sportovi

Medveščak proradio i utrpao osam golova u gostima kod Villacha

Branimir Korać • utorak, 26.12.2017.
Medveščak proradio i utrpao osam golova u gostima kod Villacha
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka prekinuli su seriju poraza i upisali pobjedu u gostima kod Villacha. Medvjedi su vrlo visoko slavili s 8:3 i tako nakon devet uzastopnih poraza napokon stigli do pobjede...

Promjena trenera donijela je i promjenu sreće kod Medveščaka koji je na gostovanju kod Villacha napokon napadački proradio, napunio mrežu domaćina i stigao do vrijedna tri boda.

Sve se otvorilo sredinom druge trećine kada je Medveščak započeo seriju pogodaka, postigao pet golova u nizu i riješio pitanje pobjednika.

Prva trećina nije bila ohrabrujuća za Medvjede. Villach je vrlo rano stigao do gola i poveo već u trećoj minuti pogotkom Leilera te je tu prednost zadržao do kraja dionice.

Druga trećina donijela je potpuno drugačiju priču, sve se okrenulo na stranu Medveščaka koji je preko Oldena i Boivina došao do preokreta, Platzer je poravnao na 2:2 da bi nakon toga Koskiranta i Rajsar odveli medvjede do kraja trećine do vodstva 4:2.

U samo tri minute posljednje dionice Medveščak je potvrdio pobjedu golovima Baleja i Morleyja, pobjegao na 6:2 i više nije bilo dvojbe.

Do kraja susreta Medveščak je postigao još dva pogotka preko Morleyja i Oldena, a Kromp je bio strijelac za domaćina za konačnih 8:3.

Medvjedi tako u puno boljem raspoloženju dočekuju Graz koji dolazi u Zagreb 28. prosinca i bit će to vrlo važan dvoboj u borbi za doigravanje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!