Zimski sportovi

Medveščak na krilima hat-tricka Boivina do dva velika boda u Klagenfurtu

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.01.2018.
Medveščak na krilima hat-tricka Boivina do dva velika boda u Klagenfurtu
Foto: FaH

Medveščak je upisao i četvrtu pobjedu u nizu i to drugu zaredom protiv snažnog KAC-a iz Klagenfurta kojeg je u gostima svladao nakon produžetka s 4:3. Junak pobjede Zagrepčana bio je Michael Boivin s tri pogotka i ključnim u produžetku...

Medveščak je u pravo vrijeme uhvatio formu, igra sve bolje i skuplja bodove, a na gostovanju u Klagenfurtu u produžetku je svladao domaći KAC s 4:3.

Ovo su vrlo važni bodovi za Medvjede, osvojeni u gostima kod drugoplasirane momčadi lige koja je izgubila i u Zagrebu prije dva dana te je pripremala osvetu na svom ledu. No još jednom vrlo dobar na vratima bio je Vilim Rosandić, a Michael Boivin s tri postignuta gola odigrao je svoju najbolju utakmicu od dolaska u Medveščak.

KAC je dobro otvorio utakmicu i poveo golom Talbota, ali niti minutu kasnije Boivin je svojim prvim golom poravnao na 1:1.

Brzi povratak Medveščaka u utakmicu svakako im je pomogao, KAC se nije uspio odvojiti i tek u 35. minuti pao je sljedeći gol i to Medveščakov ponovno zahvaljujući Boivinu.

U posljednjoj trećini KAC je prvo poravnao, zatim je Tyler Morley tri i pol minute prije kraja zabio za 3:2 te se činilo da će Medveščak slaviti. Ipak 16 sekundi prije kraja Espeland zabija za 3:3 i odvodi susret u produžetak.

U dodatnom vremenu Boivinu je trebalo samo 77 sekundi za treći pogodak i pobjedu Zagrepčana.

S nova dva boda Medveščak se približio na samo bod zaostatka za Dornbirnom koji drži šestu poziciju s utakmicom više. Već za dva dana Medveščak ima novi ispit i to u gostima kod Graza koji drži desetu poziciju da šest bodova manje od Medvjeda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!