Zimski sportovi

Medvjedi razbili Innsbruck u Ledenoj

Marjan Kreševac • nedjelja, 14.01.2018.
Medvjedi razbili Innsbruck u Ledenoj
Foto: FaH

Medvjedi eksplodirali u prvoj trećini koju su dobili rezultatom 4:0 i usmjerili vodu na mlin ka konačnoj pobjedi protiv Innsbrucka. Na kraju 60 minuta semafor je pokazivao rezultat 9:3...

Hokejaši Medveščaka odigrali su večeras u Ledenoj jednu odličnu utakmicu, a posebno impresivna bila je prva trećina susreta koju su dobili s pomalo nevjerojatnih 4:0. Sam početak nije ukazivao na ovakav rasplet, do početka osme minute sve je mirisalo na tešku rovovsku bitku, a onda se nakon pogotka Boivina sve otvorilo.

Dva pogotka Medvjeda Boivinov u osmoj i Noonanov u 13. minuti stigli su s izjednačenim brojem igrača na ledu dok su u 14. minuti Poyhonen i u 16. minuti Koskiranta pogađali s igračem više.

Teško je bilo za očekivati da će Medvjedi odigrati cijeli susret u istom ritmu. U drugoj trećini došlo je do malog pada i domaći su je hokejaši izgubili rezultatom 2:1. Za goste precizni su bili Bishop i Ouellet-Blain dok je za domaće uspješan bio Olden što je na ulasku u posljednju dionicu susreta domaćima donijelo prednost od 5:2.

Mnoge momčadi s takvom prednošću povukle bi kočnicu i mirno privele susret kraju, ali Medvjedi su večeras odlučili ići punom snagom do samog kraja i takvo nastojanje priskrbilo im je nova četiri pogotka, redom su zabijali Poyhonen, Brine, Mahbod i Janković. Na kraju balade semafor je pokazivao rezultat 9:3 za domaće.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • mago14.01.2018. u 22:15
    jel itko od novinara gledao utakmicu ili svi samo prepisujete jedni od drugih? Na svim portalima isto, a nakon prve trećine je bilo 3:0, a to kaj na stranicama EBEL-a piše drukčije, znali bi da je krivo da ste gledali
    mago