Zimski sportovi

Medveščak slavio u Češkoj i izborio ulazak u play-off

Branimir Korać • nedjelja, 28.01.2018.
Medveščak slavio u Češkoj i izborio ulazak u play-off
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka u posljednjem kolu regularnog dijela sezone u EBEL-u slavili su u gostima kod Znojma s 5:2 i tako završili na šestom mjestu i izborili prolaz u play-off...

Posljednje kolo za hokejaše Medveščaka bilo je biti ili ne biti. Trebali su pobjedu u gostima kod Znojma za prolaz u play-off, svaki drugi ishod značajno je komplicirao situaciju, ali Medveščak je ipak stigao do željenog rezultata i slavio s 5:2.

Tako su Zagrepčani stigli do šestog mjesta, onog posljednjeg koje vodi u play-off i borit će se u gornjem domu EBEL-a, a Znojmo kao posljednjeplasirani ostaje u donjem domu.

Iako je Medveščak uvjerljivo slavio, Česi su bili opasan protivnik, pucali su prema golu Carra čak 35 puta, ali vratar gostiju bio je raspoložen i spriječio je neugodnosti za goste.

Prva trećina donijela je po dva pogotka sa svake strane, a sva četiri pala su u razmaku od pet minuta kada je kanonadu započeo Čip, Deutsch i Noonan donijeli Medvjedima preokret, a Raska poravnao na 2:2. U drugoj trećini Medveščak se uspio odvojiti golovima Mahboda i Puskaricha da bi mahbod u završnici susreta zabio za konačnih 5:2.

Osim Medveščaka u play-off su prošli i Vienna, Salzburg, Linz, KAC Klagenfurt i Innsbruck.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!