Košarka

Povratak Mikea Jamesa u Panathinaikos

Petar Jenjić • utorak, 13.02.2018.
Povratak Mikea Jamesa u Panathinaikos
Foto: EPA

Košarkaši Panathinaikosa dobili su još jedno pojačanje uoči nastavka sezone. Nakon što se nije uspio duže zadržati u NBA ligi, gdje je igrao za Phoenix Sunse i New Orleans Pelicanse, Mike James vratio se u momčad s kojom je prošle godine osvojio grčko prvenstvo i Kup...

Nakon što je prošle sezone s Panathinaikosom osvojio grčki Kup i prvenstvo, Mike James odlučio se okušati u najjačoj ligi svijeta gdje je izborio mjesto u Phoenix Sunsima. Odigrao je 32 utakmice i u prosjeku ostvarivao učinak od 10.4 poena i 3.8 asistencija, no Sunsi su ga otpustili.

Pronašao je mjesto na rosteru New Orleans Pelicansa, no niti u toj momčadi nije se usrećio i svega nekoliko dana nakon što ga je još jedna momčad otpustila, James se vratio u Panathinaikos, objavljeno je službeno iz redova grčkog prvaka.

U dresu Panathinaikosa američki je razigravač odigrao 25 utakmica i ostvarivao učinak od 13.1 poena, 2.2 skoka i tri asistencije. Kao i prošle sezone, branitelj naslova igra jako dobro u grčkom prvenstvu i na jako je dobrom putu da uoči doigravanja osigura prvo mjesto.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!