Zimski sportovi

Medveščak napokon do pobjede u Ledenoj, Innsbruck slomljen u zadnjoj trećini

Branimir Korać • utorak, 27.02.2018.
Medveščak napokon do pobjede u Ledenoj, Innsbruck slomljen u zadnjoj trećini
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka napokon su stigli do pobjede na svom ledu u play-offu, a žrtva je bio Innsbruck. Medvjedi su slavili 5:2 i tako zabilježili i napredak na ljestvici...

Play-off nije dobro započeo za Medvjede, ne toliko igrom koliko rezultatima. Imali su Zagrepčani nekoliko utakmica u kojima su trebali slaviti, ali što svojom krivicom, a što nekom višom silom, nisu uspjeli uzeti bodove.

Na svom ledu bilježili su poraze sve do gostovanja Innsbrucka protiv kojeg je napokon upisana pobjeda. Kevin Carr dobro je odrađivao posao na vratima, postignuto je pet pogodaka i Medvjedi svakako mogu biti zadovoljni ovim nastupom.

Do vodećeg pogotka došli su u najboljem trenutku, na samom kraju prve trećine Koskiranta je zabio za 1:0.

Odmah nakon povratka na led Austrijanci su izjednačili preko Clarka, ali do kraja druge dionice Medvjedi golovima Baleja i Morleyja odlaze na 3:1.

I treću dionicu gosti su otvorili pogotkom i smanjili zaostatak, ovaj put preko Yogana, ali Medveščak je i na ovo imao odgovor te golovima Noonana i Avianija stigao do konačnih 5:2.

S ova tri boda Medveščak se bodovno izjednačio s Innsbruckom i KAC-om, sve tri momčadi imaju po osam bodova i nastavljaju borbu za četvrto mjesto. Ostatak društva daleko je odmaknuo.

Sljedeći dvoboj Medvjedi imaju 2. ožujka kada u Zagreb dolazi snažna Vienna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!