Ostali sportovi

Veliki povratak Radovana Malevića na klupu hrvatskih prvaka odbojkaša Mladosti

Sportnet • četvrtak, 03.05.2018.
Veliki povratak Radovana Malevića na klupu hrvatskih prvaka odbojkaša Mladosti
Foto: Ivana Strahija

Najtrofejniji hrvatski odbojkaški klub, HAOK Mladost, aktualni nacionalni prvak i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, žestoko je krenuo u pripreme za novu sezonu usput lansiravši vijest koja je iz kluba uz Savu poprilično glasno odjeknula.

"HAOK Mladost je od 1. svibnja dobila novog trenera muške seniorske ekipe, a to je gospodin Radovan Malević koji je ovdje već radio i koji je dijete Mladosti", otkrio je sportski direktor HAOK Mladost, Darko Antunović veliki povratak ovog vrhunskog trenera u hrvatsku odbojku.

"Prije svega želio bih se zahvaliti i bivšem treneru Ljubomiru Travici za sve što je napravio u protekloj sezoni i dijelu sezone od godinu prije i zaželjeti mu puno uspjeha na klupi reprezentacije Makedonije koju je preuzeo. Novom treneru Mladosti želimo puno sportskih uspjeha. Očekujemo od njega prije svega napredak mladih igrača, ali i svih ostalih ovdje da naprave jedan iskorak kako radi sebe tako i radi kluba i isto tako da nastavimo ovim putem kojim smo do sada koračali", poželio je Antunović.

Novi-stari trener nije krio zadovoljstvo povratkom, kako kaže „svom domu“.

"Vratio sam se u voljeni klub nakon sedam godina. Zatekao sam jedan materijal koji me jako razveselio nakon prvog odrađenog treninga. Mislim da će u narednom periodu ovaj tim uspjeti pokazati i europsku kvalitetu, a na meni je zapravo da vratim onaj duh i borbenost koju je Mladost kao klub imala i koju uvijek treba imati. Naročito ćemo raditi na planu razvoja najmlađeg dijela ekipe, a učinit ćemo sve da pojačamo tim, jer imamo i ozbiljnu namjeru prijaviti Ligu prvaka ove godine tako da se i tom dijelu jako veselim. Malo je reći da sam oduševljen stanjem koje sam zatekao i činjenicom kako ljudi vode klub danas. Veliko i ugodno iznenađenje me dočekalo i s velikim zadovoljstvom ću odraditi ono što smo se dogovorili, a to su dvije godine. Za dalje ćemo vidjeti", poručio je trener Malević.

Ponovnoj suradnji sa svojim bivšim izbornikom u hrvatskoj reprezentaciji veseli se i najiskusniji mladostaš, kapetan hrvatskih prvaka, Inoslav Krnić.

"Upravo smo završili prvi trening s novim trenerom. Bio je to lagani uvod nakon 2-3 tjedna malo lakšeg tretmana i odmora od naporne sezone. Trenera Malevića poznajem iz bivših dana s reprezentacijom, imamo lijepe uspomene, lijepu suradnju u prošlosti tako da se nadam da će tako biti i u budućnosti. Gledamo pozitivno naprijed, imamo sada jedan vremenski period u kojem možemo dosta raditi na nekim osnovama odbojkaške igre i vjerujem da ćemo se s vremenom upoznati svi zajedno i krenuti naprijed u ostvarivanje novih ciljeva koje je klub zacrtao", komentirao je Krnić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!