Ostali sportovi

Korak bliže velikom meču: Wilder pristao na Joshuine uvjete

Branimir Korać • utorak, 12.06.2018.
Korak bliže velikom meču: Wilder pristao na Joshuine uvjete
Foto: EPA

Borba za ujedinjenje titula u teškoj kategoriji između Anthonyja Joshue i Deontayja Wildera trebala bi se dogoditi već ove godine. Wilder je prihvatio uvjete za održavanje borbe i uskoro bi trebao biti poznat i datum održavanja meča...

Deontay Wilder očajnički je želio borbu protiv Anthonyja Joshue, ponudio je čak i 50 milijuna dolara za održavanje borbe u SAD-u, a na kraju je pristao na njezino održavanje u Velikoj Britaniji.

"Pristali smo na uvjete koje je Joshuin promotor Eddie Hearn stavio pred nas, Deontay je pristao na borbu u Velikoj Britaniji. U nedjelju navečer poslao je email Joshui, a ja sam isto učinio prema Barryju i Eddieju Hearnu te smo zatražili da nam pošalju ugovor na potpis", poručio je za ESPN Wilderov menadžer Shelly Finkel.

Mjesto održavanja nije poznato, a nagađa se kako bi do borbe moglo doći na Wembleyju ili stadionu u Cardiffu te ne treba sumnjati kako će unatoč sigurno paprenim cijenama ulaznica sve biti razgrabljene.

Obojica su dosad savršenog omjera i jedan će doživjeti poraz. Joshua ima 21 pobjedu uz 20 prekida, a Wilder 40 pobjeda uz 39 prekida. Osim protiv Wildera, Joshua bi se ove godine trebao boriti i protiv Povetkina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!