Tenis

Ćorić: "Sjajna godina za mene, igram najbolji tenis karijere"

Petar Jenjić • nedjelja, 01.07.2018.
Ćorić: "Sjajna godina za mene, igram najbolji tenis karijere"
Foto: EPA

Borna Ćorić dao je intervju za službenu stranicu ATP-a, dajući svoj osvrt na naslov u Halleu, pobjedu protiv Rogera Federera, kao i na Gorana Ivaniševića i Marina Čilića koji su mu pomagali na počecima karijere...

Iza Borne Ćorića lijepi su teniski dani, a hrvatski tenisač osvojio je turnir u Halleu gdje je u finalu porazio Rogera Federera.

"Bio je to sjajan za mene. Stigao sam rano, pripremao sam se jako dobro i pokušavao biti što pozitivniji i što bolje iskoristiti vrijeme provedeno tamo. Pobjeda u prvom kolu bila je vrlo važna jer mi je pojačala samopouzdanje za mečeve koji su dolazili. I moji treneri bili su pomalo iznenađeni, nisu to očekivali, ali naporno smo radili i uvijek su mi govorili da mogu dobro igrati na travi."

"Bio je to poseban osjećaj, igrati protiv njega jer mi je bio uzor dok sam odrastao. Samo to što sam igrao finale na travi, o tome nisam ni sanjao. Na kraju sam ipak uspio nekako pobijediti i zbog toga sam sretan", kazao je Ćorić za službene stranice ATP-a.

Ćorić se posebno osvrnuo na Gorana Ivaniševića i Marina Čilića od kojih je dobivao savjete na počecima svoje karijere.

"Razgovarao sam s Goranom, posebno na počecima karijere, kao i s Marinom jer smo suigrači iz reprezentacije. Davali su mi savjete, bili tu kada još nisam imao svoj tim koji imam sada. Ovo je sjajna godina za mene, igram najbolji tenis karijere, zdrav sam, a to je vrlo važno jer sam imao problema s tim. Pokušavam to kapitalizirati, uživati u trenutku koliko mogu i ostati ponizan", zaključio je Ćorić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!