Nogomet

Karius: "Žalim one koji uživaju u tuđoj nevolji"; Casillas: "Pustite dečka na miru, postoje puno veći problemi"

Jan Šneler • ponedjeljak, 23.07.2018.
Karius: "Žalim one koji uživaju u tuđoj nevolji"; Casillas: "Pustite dečka na miru, postoje puno veći problemi"
Foto: EPA

Nakon još jedne greške, ovoga puta na prijateljskoj utakmici protiv Borussije Dortmund (1:3), napadi na vratara Liverpoola Lorisa Kariusa se nastavljaju...

Dvije velike greške koje je u finalu Lige prvaka napravio Liverpoolov vratar Loris Karius, vjerojatno će ga pratiti cijeli život. Nakon tog kobnog finala u kojem je dva puta katastrofalno reagirao, Karius je bio izložen brojnim kritikama i napadima sa svih strana.

Iako je bio meta napada navijača kluba, trener Jürgen Klopp više puta branio je vratara. Ipak, klub je morao reagirati i pronaći novo rješenje. Dobili su ga u Allisonu kojeg su doveli za rekordnih 70 milijuna eura iz talijanske Rome. Taj transfer očito je utjecao i na njemačkog vratara koji je u prijateljskom susretu ponovno kardinalno pogriješio kod trećeg gola Borussije Dortmund.

"Žalim one koji uživaju u tuđoj nevolji i patnji. Štogod vam se događa u životu pa imate toliko mržnje u sebi, molim se za vas i nadam da će vam se dobre stvari dogoditi", poručio je Karius na društvenim mrežama.

Puno igrača, sadašnjih i bivših stalo je u obranu Kariusa nakon njegovih grešaka u finalu Lige prvaka. Jasno je kako je on bio direktno odgovoran za rezultat Liverpoola u tako važnom susretu, no vidjeli smo da i iskusniji vratari poput Huga Llorisa mogu katastrofalno reagirati. Toga je svjestan i legendarni Iker Casillas kojemu je dosta omalovažavanja i vrijeđanja njemačkog vratara.

"Hoće li ovi napadi na Kariusa ikada prestati? Postoje puno veći problemi na svijetu. Pustite dečka na miru. On je osoba kao i svi mi", ljutito je poručio španjolski vratar na svom Twitter profilu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!