Nogomet

VIDEO: Ante Erceg potvrdio pobjedu Brondbyja za ostanak na vrhu, debitirao Radošević

Mihaela Bradovski • nedjelja, 05.08.2018.
VIDEO: Ante Erceg potvrdio pobjedu Brondbyja za ostanak na vrhu, debitirao Radošević
Foto: FaH

Danci igraju susrete četvrtog kola tamošnjeg prvenstva, a i nakon ovog kola na vrhu ljestvice bit će Brondby. U ovom kolu ugostio je Nordsjaelland i upisao novu pobjedu...

Treća pobjeda u četiri odigrana kola za Brondby i treći put u pobjedi je postigao dva pogotka. Ovaj put ugostio je Nordsjaelland i svladao ga s 2:0.

Očekivana pobjeda domaćina koji je tako ostao na vrhu ljestvice s deset osvojenih bodova, bodom više od Kopenhagena koji je prvi pratitelj.

Protiv Nordsjaellanda Brondby je dominirao, gosti su bili potpuno bezopasni, a od 38. minute domaćin je imao i prednost zahvaljujući golu Kamila Wilczeka.

Na semaforu je stajalo tih 1:0 do 90. minute kada Ante Erceg na neobičan način dolazi na listu strijelaca. Kabongo je pucao iz voleja, pogodio u glavu Ercega od kojeg se lopta odbija u gol.

Erceg je u igru ušao u 80. minuti, a Josip Radošević je odradio cijelu utakmicu. Kod gostiju svih 90 minuta odradio je Karlo Bartolec.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!