Rukomet

Lokosice poražene u prvom susretu prvog kola kvalifikacija EHF kupa, Šveđanke s plus četiri na uzvrat

Mihaela Bradovski • subota, 08.09.2018.
Lokosice poražene u prvom susretu prvog kola kvalifikacija EHF kupa, Šveđanke s plus četiri na uzvrat
Foto: FaH

Lokomotiva nije uspjela ostati neporažena na gostovanju u Švedskoj kod Höörsa, ali zaostatak nije nedostižan i uz pravi nastup u Zagrebu Lokosice imaju šansu za prolaz...

I prije odlaska u Švedsku na gostovanje kod Höörsa znalo se da Lokomotiva neće imati jednostavnu zadaću. Šveđanke su neugodan protivnik, Lokomotivi dobro poznat s obzirom da su protiv njega Lokosice igrale 2017. godine u finalu Challenge Cupa.

Tada je Lokomotiva slavila u oba susreta, ali ovaj put Šveđanke su bile uspješnije. Odnijele su pobjedu 22:18 i s četiri gola prednosti dolaze na uzvrat u Zagreb.

Tih četiri gola i je i nije velika prednost. Definitivno nije nedostižna razlika, ali jasno je kako će Lokomotiva u uzvratu morati biti na dosta višoj razini ako misli proći dalje.

U prvom susretu kvalifikacija EHF kupa u prvom dijelu još je bila u egalu i na odmor otišla s malim zaostatkom 12:11, ali u nastavku susreta bilo je problema u napadu i Šveđanke su slavile s 22:18.

Pet golova kod pobjednica je postigla Kristin Thorleifsdottir, a kod Lokomotive po pet golova postigle su Dora Kalaus i Paula Posavec.

EHF kup, kvalifikacije, prvo kolo:
H 65 Höörs - Lokomotiva Zagreb 22:18

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10809.09.2018. u 00:21
    Podravka dobila Turkinje iz Muratpasa sa +13, Dubrava slavila u gostima kod doprvaka islanda sa +2
    narada108