Zimski sportovi

Stigla prinova u Medveščak, Mitja Robar novo pojačanje Medvjeda

Sportnet • srijeda, 19.09.2018.
Stigla prinova u Medveščak, Mitja Robar novo pojačanje Medvjeda
Foto: FaH

Najnovije pojačanje Medvjeda stiže s iskustvom igranja u raznim ligama; DEL-u, EBEL-u, češkoj Extraligi, finskoj Liigi i švedskoj Allsvenskan ligi. U dresu slovenske reprezentacije nastupio je na nekoliko Svjetskih prvenstava te na Olimpijskim igrama...

35-godišnji slovenski branič Mitja Robar stiže u pomoć Medvjedima. Do sada je u EBEL odigrao 323 utakmice, većim dijelom u dresu HK Jesenica, no posljednje dvije sezone bio je dio momčadi EC KAC iz Klagenfurta.

U 323 utakmice prikupio je 129 bodova, pridodajući tome 30 utakmica i pet bodova u doigravanju. U DEL-u je u dresu Krefield Pinguinsa odigrao 106 utakmica regularnog dijela prvenstva i upisao 42 boda te 14 utakmica doigravanja u kojima je upisao 5 bodova.

Tijekom posljednje dvije sezone u Klagenfurtu prikupio je 29 bodova u 90 utakmica regularnog dijela prvenstva te četiri u 20 utakmica doigravanja.

Momčadi Medvjeda pridružit će se već u srijedu kako bi zamijenio ozlijeđene igrače na plavoj liniji.

Glavni trener Aaron Fox kazao je za najnovije pojačanje: "Zbog ozljeda Hardyja i Čepona odlučili smo dovesti Mitju Robara. Mitja je čvrst two-way igrač za kojeg vjerujemo da će se odmah uklopiti, odigrati kvalitetne minute na ledu i dati širinu našoj klupi."

KHL Medveščak

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!