Zimski sportovi

Medveščak teško stradao u Sisku protiv Dornbirna

Branimir Korać • subota, 22.09.2018.
Medveščak teško stradao u Sisku protiv Dornbirna
Foto: FaH

S obzirom da je Dom sportova u rekonstrukciji, hokejaši Medveščaka ugostili su Dornbirn u Sisku gdje su upisali vrlo težak poraz iako su imali devet udaraca na gol više...

Realizacija i (ne)raspoloženost vratara predstavljali su razliku u dvoboju između Medveščaka i Dornbirna. U Sisku se s nestrpljenjem očekivalo gostovanje Medvjeda i Dornbirna, a u gradu koji dobro razumije ovu igru, Medveščak je teško stradao s 8:1.

Ništa nije išlo smjerom kojim su se u Medveščaku nadali. Sredinom susreta kada su gosti došli do trećeg gola došlo je do potpunog raspada u igri momčadi Aarona Foxa i drugačije nije niti moglo završiti.

Dornbirn je nakon prve dionice imao visokih 2:0, puno više nego što su na ledu zaslužili, a strijelci su bili Kevin Macierzynski i Radek Čip.

Tražili su Medvjedi pogodak koji bi ih podignuo i vratio u utakmicu, ali Finac Rasmus Rinne branio je sjajno i zaustavljao brojne pokušaje domaćina. S druge strane malo toga polazilo je za rukom Vilimu Rosandiću, a kasnije i Mathieuu Corbeilu i kada se tome dodaju neshvatljive pogreške u obrani, jasno je zašto je ovako završilo.

Nakon gola Michaela Parksa u 33. minuti za 3:0, sve je otišlo nizbrdo. Nizali su se pogoci, redom su zabijali Joel Broda, Brodie Dupont te dvaput Brodie Reid te je na semaforu desetak minuta prije kraja bilo ogromnih 7:0.

Yann Sauve donio je barem malo zadovoljstva domaćim navijačima smanjivši na 7:1, a točku na i stavio je Broda u zadnjih pet minuta.

Ružan poraz Medveščaka koji u tri odigrana kola ima samo jedan osvojen bod. Već sutra imat će priliku pokazati Siščanima kako igraju puno bolje, a protivnik su uvijek teški Vienna Capitalsi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!