Zimski sportovi

Medvjedi upisali i drugi poraz u Sisku, Vienna Capitalsi preokretom do pobjede

Branimir Korać • nedjelja, 23.09.2018.
Medvjedi upisali i drugi poraz u Sisku, Vienna Capitalsi preokretom do pobjede
Foto: FaH

Puno bolji nastup nego u subotu protiv Dornbirna, ali nije bilo dovoljno da Medveščak dođe do prve ovosezonske pobjede. U još jednom odličnoj atmosferi u Sisku svladali su ih Vienna Capitalsi...

Nakon katastrofe protiv Dornbirna u subotu (8:1), Medveščak je dan kasnije odigrao bolje protiv vrlo snažnih Vienna Capitalsa, ali samo je pružio jak otpor protivniku, nije ga uspio i iznenaditi.

Ovaj put Medvjedi se nisu raspali nakon primljenog gola, nastavili su s dobrom igrom i tražili pogotke, ali Capitalsi su se vrlo dobro branili, a s druge strane bili su opasni kada god bi ušli u domaću trećinu.

U prvoj trećini pogodaka nije bilo, a prvi pogodak stigao je 27. minuti kada je John Armstrong , Medveščakovo pojačanje iz Sheffielda, zabio za 1:0.

Do kraja druge trećine Medveščak je primio dva pogotka i Vienna je stigla do preokreta, a za to su zaslužni bili Kelsey Tessier i Benjamin Nissner, obojica su bili strijelci u igri pet na pete.

U posljednjih 20 minuta bila je vidljiva kvaliteta Vienne koja je uspješno održavala prednost i istovremeno uspjela i prijetiti na drugoj strani. Tako je četiri minute prije kraja golom Andreasa Nödla otišla na 3:1 i zaključila priču.

Pred Medveščakom je još jedna utakmica na sisačkom ledu i to 30. rujna protiv Graza, a prije toga, dva dana ranije, gostovat će kod Znojma.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!