Zimski sportovi

Medvjedi napokon do pobjede, puni plijen odnose iz Češke

Branimir Korać • petak, 28.09.2018.
Medvjedi napokon do pobjede, puni plijen odnose iz Češke
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka stigli su do prve ovosezonske pobjede u EBEL-u. Upisali su je u gostima kod Znojma koji je također bio u potrazi za prvom pobjedom nakon dva poraza u dodatnom vremenu...

Ulazak u sezonu za hokejaše Medveščaka bio je ispod očekivanja, samo jedan bod u prva četiri nastupa definitivno je premalo. Osim toga upisan je i katastrofalni domaći poraz od Dornbirna s čak 8:1 i tražili su se bodovi u Češkoj.

Medvjedi su zasluženo došli do prve pobjede u Češkoj, slavili su s 4:1, a zanimljivo, svih pet golova postignuto je u drugoj dionici.

Gosti su lošije krenuli u utakmicu i u početku je Znojmo bio bliže vodstvu, ali ipak je Medveščak izdržao u tih prvih 20 minuta.

Nakon toga najboljih 20 minuta Medveščaka ove sezone. Pritisnuli su Čehe, bili su efikasni i tu su i riješili pitanje pobjednika.

U prve četiri minute druge dionice Medveščak je postigao čak tri pogotka, zabijali su Ivan Puzić, Björn Svensson i Tom Zanoški nakon čega je domaćin promijenio vratara.

Vrlo brzo CJ Stretch smanjio je na 3:1, ali bilo je to sve što je Znojmo napravio. U završnici trećine Mike Aviani je stavio točku na i.

Završilo je s tih 4:1, Medvjedi mogu biti izuzetno zadovoljni nastupom u ovom susretu, a u sljedećem kolu igrat će još jednom u Sisku i to protiv Graza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!