Ostali sportovi

Nada - Zagreb i Mladost - Sinj u posljednjem kolu uoči reprezentativnog ciklusa

Sportnet • petak, 05.10.2018.
Nada - Zagreb i Mladost - Sinj u posljednjem kolu uoči reprezentativnog ciklusa

U posljednjem kolu prije reprezentativnog ciklusa, sutra će se u Splitu u 11 ujutro susresti Nada i Zagreb, a u Zagrebu u 16 sati Mladost i Sinj.

U pokušaju osvajanja svojih prvih bodova, Zagreb će tako imati najteži mogući zadatak u gostima kod aktualnog prvaka, koji u ovogodišnjem prvenstvu ima dvije pobjede iz dva odigrana susreta, obje protiv glavnih suparnika za naslov, Mladosti i Sinja. Ove dvije momčadi susresti će se na Savi nekoliko sati kasnije, a u reprizi proljetnog finala Kupa, još jednom očekujemo uzbudljivu i neizvjesnu utakmicu podjednako kvalitetnih protivnika.

Uoči europskih utakmica, napeti dvoboj Mladosti i Sinja s tribina će pratiti i izbornik seniorske reprezentacije Milan Yelavich. U sklopu Europskog kupa nacija, naše reprezentativce u subotu 13.10. čeka gostovanje u Zenici kod Bosne i Hercegovine, nakon čega slijede dvije domaće utakmice, Cipar u Splitu 20.10. te Izrael u Zagrebu 27.10.

Uz seniorski ragbi, ovog vikenda će se po prvi puta održati i Prvenstvo Hrvatske u ragbiju 7 za U14 i U18 kategoriju. U nedjelju od 12 sati, na Rudešu će na U14 turniru nastupiti Zagreb, Mladost, Nada, Sinj, Makarska, Novi Zagreb, Invictus Dubrovnik i Sisak, dok će završnicu U18 igrati Zagreb, Mladost i Nada.

Foto: Berislav Rožman

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!